755.14 AKZ3
25 APPARTEMENTEN

Opdracht: Bouwen van 25 tijdloze appartementen te Eeklo.

Opdrachtgever: Hestia Bouw – Adegem.

Projectarchitect: Peter Van Driessche

Fase: In uitvoering.

Deze residentie omvat 25 moderne en energiezuinige appartementen. Hierbij staat het creëren van een parkgevoel met een wijds uitzicht centraal. Uiterst aangenaam wonen.

Er werd een mooi geheel gecreëerd door het ontwerp in afzonderlijke gebouwen, met een goede oriëntatie, en een speelse inplanting op het terrein dat voldoende open ruimte behoudt met wandelpaden, terrassen op gelijkvloers en private tuinen. Hierbij wordt gestreefd zowel naar een mooie architectuur in onderhoudsvriendelijke materialen en naar een perfecte indeling van de appartementen. Een grote ondergrondse parkeergarage, de private bergruimten, de bovengrondse en de ondergrondse fietsenstallingen, de tuinen en het gemeenschappelijke groen maken het voor de bewoners aangenaam wonen. Het gebruik van duurzame materialen versterkt het tijdloze karakter van het project. De invulling gebeurt met een uiterste zorg aan kwaliteit en graad van afwerking.
Elk appartement zal beschikken over veel zoninval, alsook een evenwicht tussen wonen in de stad met de nodige rust om zich heen. Elk appartement wordt afgewerkt met duurzame materialen met aandacht voor een moderne stijl en kwalitatief hedendaagse afwerking.

Scroll naar boven